fbpx

Agile trainingen

Aankomende (online) trainingen, schrijf je in

27 oktober &  3, 12, 17 november Management 3.0 (online)
vanaf 1-11 beschikbaar november Verandermanagement (online cursus)
25, 26, 30 & 2 november/december Leading SAFe training (online)
14, 15, 16 & 17 december Verandermanagement (online)

Op zoek naar een goede Agile training? Trivorto biedt trainingen aan voor verschillende rollen binnen jouw organisatie. Onze toptrainers hebben jarenlange ervaring met Agile en werken als Agile consultants voor de grootste bedrijven van Nederland. Doordat ze midden in het werkveld staan zijn ze op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van Agile. Onze Agile trainingen zitten boordevol waardevolle informatie, maar zijn vooral ook praktisch. Na de training kunnen deelnemers direct met de opgedane kennis aan de slag.

  • Zeer ervaren trainers
  • Trainers werken
    zelf met Agile
  • Praktijkgericht
  • Laatste ontwikkelingen
    en inzichten

Wij trainden medewerkers van:

Organisatie & Management

ONLINE Training Verandermanagement 3.0

Waar veel transformaties nog steeds top-down plaatsvinden en planmatig zijn, introduceert Verandermanagement 3.0 een feedback gedreven aanpak waarbij iedereen betrokken is. Leer weerstand tegen verandering te reframen naar een reactie op verandering met dieper inzicht in hoe mensen met veranderingen omgaan. Leer continue verandering in te bouwen als kernkwaliteit van de organisatie.

Lees verder

Training Management 3.0

De training Management 3.0 geeft invulling aan de vorm van (agile) leiderschap die hoort bij wendbare organisaties, die snel willen kunnen reageren op een veranderende markt. Een invulling waarbij het accent verschuift van het rechtstreeks managen van mensen, naar het managen van een omgeving waarin de kracht van mensen en teams het best tot hun recht komen. Delegatie, motivatie en continue leren staan hierbij centraal.

Lees verder

SAFe®

Training Leading SAFe®

De training Leading SAFe® biedt een diepgaand inzicht in het Scaled Agile Framework. Voor organisaties die agile naar het volgende niveau willen tillen. Leer hoe vele teams samen werken aan één product. Ervaar hoe teams en stakeholders samen tot een plan komen in onze Big Room Planning simulatie. Krijg inzicht in een effectievere manier van budgettering op portfolio niveau. In een mix van theorie, veel praktijk en cases, stomen we je klaar voor het SAFe® Agilist certificaat.

Lees verder

Training SAFe® Advanced Scrum Master

Deze tweedaagse training bereidt Scrum Masters voor op hun rol binnen een Enterprise Agile omgeving. Je leert het Scaled Agile Framework 4.6 (SAFe® 4.6) kennen; de rol van de Scrum Master hierin; en de interactie van de Scrum Master met andere rollen in een Enterprise Agile omgeving. Samen met je mede-cursisten ontdek je Agile anti-patterns en hoe daarmee om te gaan. Je ervaart hoe je de flow van je team verbetert met behulp van Kanban, en we gaan aan de slag met het bouwen van effectieve high-performing teams.

Meer informatie opvragen

Training SAFe® Product Owner / Product Manager (POPM)

De Lean enterprise draait om het betrouwbaar en snel leveren van waarde aan klanten: wat het meest waarde oplevert doen we eerst. Korte feedback loops zijn cruciaal om te verifiëren om de beoogde waarde ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dat klinkt misschien eenvoudig maar is het in de praktijk bepaald niet. De tweedaagse training SAFe® Product Owner / Product Manager is een deep-dive in de wereld van de Product Owners, Product Managers, Business Analisten, Programma en Portfolio managers binnen een Enterprise Agile omgeving. Stoom je organisatie gezamenlijk klaar om klantwaarde te maximaliseren.

Meer informatie opvragen

Scrum

Training Scrum Master

Scrum is met afstand de meest gebruikte methode binnen de Agile manier van werken. Met deze Scrum Master training leg je een solide basis om met Scrum aan de slag te gaan, met een focus op de rol van de Scrum Master. Maak kennis met de (algemene) facetten van Agile en specifieke onderwerpen van het Scrum framework. Deze basistraining biedt een solide basis voor iedereen, binnen of buiten ICT en met of zonder voorkennis.

Meer informatie opvragen

Training Product Owner Foundation

Scrum is met afstand de meest gebruikte methode binnen de Agile manier van werken. Binnen Scrum is de rol van de Product Owner cruciaal. De product Owner is 'the voice of the customer' en heeft een grote invloed op inhoud, voortgang, en planning van het werk. De tweedaagse Product Owner Foundation training is een basis Scrum training gericht op de rol van de Product Owner. Gaan jullie met Scrum aan de slag en is er een groep beoogde PO's zonder Scrum ervaring? Dan geeft deze training de juiste basis.

Meer informatie opvragen

Training Product Owner Advanced

Deze tweedaagse training is een verdieping op de Product Owner Foundation training. Enige Scrum ervaring in de rol van Product Owner is wel gewenst, want nu leggen we de lat echt hoog. De basis van Scrum kennen is een ding, maar echt succesvolle agile trajecten leiden is een tweede. En daar gaan we ons op focussen. Hoe prioriteren we nou echt op waarde, behalve fingerspitzengefühl? Hoe kunnen we een visie klein genoeg maken om te starten, maar groot genoeg om als leidraad te dienen? Hoe houd ik mijn stakeholders tevreden?

Meer informatie opvragen